Hoe werkt Woningmatch?

Woningmatch doorbreekt de situatie dat woningzoekers op elkaar zitten te wachten. Op woningmatch ben je tegelijkertijd koper en verkoper. Jij biedt jouw woning aan in de poule en verkrijgt daarmee ook exclusieve toegang tot de poule op het platform. Zo heb jij inzage in het woningaanbod voor de markt uit en onze makelaars kunnen de perfecte Woningmatch voor jou maken. Het wachten op jouw droomhuis is voorbij!

 1. Maak een profiel aan
  Klik op de aanmeldknop rechtsboven op de menubalk. Voer je profiel in met je persoonlijke gegevens, de gegevens van jouw huidige woning en jouw wensen waar jouw droomhuis aan moet voldoen. Dit formulier is gelijk een leidraad van de stappen die je moet nemen om onze makelaars een mooi compleet beeld te geven van jouw woonwensen.

 1. Wij nemen contact met jou op
  De volgende stap in het aanmaken van een profiel is de presentatie van jouw eigen woning. Onze makelaar neemt contact met jou op om een afspraak te maken om jouw woning te bekijken. Bij deze afspraak heb jij de mogelijkheid om jouw woonwensen nader toe te lichten. Onze makelaar kan daarna een professionele Woningmatch presentatie van jouw te verkopen woning laten maken.

 1. Jouw Woningmatch kan beginnen
  Jouw profiel is klaar, jij ontvangt inloggegevens om in de exclusieve omgeving jouw zoektocht te beginnen. En wij plaatsen jouw te verkopen woning in de poule.

 1. Woningmatch
  Op het platform geef jij jouw favorieten aan en anderen kunnen jouw woning als favoriet aanmerken. Onze makelaars volgen dit proces op de achtergrond en maken een match voor jou, je hebt altijd begeleiding van een professional bij het gehele proces van het kopen en verkopen van jouw Woningmatch.