Over WoningMatch

Als woningzoeker heb je het in de huidige woningmarkt niet makkelijk. Er zijn op dit moment in het werkgebied van Teer 59.352 serieuze woningzoekenden tegenover de 1.129 te koop aangeboden woningen, dit maakt het zoeken naar een woning op zijn zachtst gezegd problematisch. Teer Woningmatch is dè oplossing om de vastzittende woningmarkt in Noord-Holland op gang te krijgen!

Klik hier voor de cijfers per gemeente

 

Door Woningmatch wachten woningzoekers niet meer op elkaar. Op het moment dat jij je aanmeldt voor Woningmatch wordt jouw huidige woning ook in de poule aangeboden. Hierdoor is het aanbod en de keuze groter en kan jij jouw droomhuis vinden nog voor deze op de grote huizensites wordt aangeboden.

Begeleiding makelaar

Natuurlijk laten onze makelaars je niet zwemmen in de poule! Zij helpen jou zoeken en zullen op de achtergrond Woningmatches maken om jouw kans op een droomhuis nog meer te vergroten. Ook voor afspraken, bezichtigingen, het biedingsproces en de gehele aan- en verkoop van de woningen staan onze professionals aan jouw zijde en zullen je volledig en professioneel begeleiden. Teer staat bekend om haar persoonlijke karakter en dit zal ook bij het kopen en verkopen via Woningmatch niet anders zijn.

Kosten Woningmatch

Toegang tot Woningmatch is gratis, de presentatie van jouw woning op woningmatch is gratis, het aankopen van een woning via woningmatch is ook gratis, alléén voor het verkopen van jouw woning betaal je een matchvergoeding van € 3.500,- incl. btw.

Aan het terugtrekken van de woning zijn geen kosten verbonden. Trek jij je na aankoop van een woning terug uit de poule dan betaal je een exit-vergoeding van € 3.500,- incl. btw.

 

Aanvullende diensten

Onze Teer Taxateurs en Hypotheekadviseurs staan voor jou klaar om je tijdens het kopen en verkopen van A tot Z volledig te ontzorgen.

Klik hier voor meer informatie